THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

1/5/09

Γειά σας!

Τώρα αυτό πώς θα το ερμηνεύσει ο καθείς δική του αρμοδιότης.

Γειά σας. Είμαι ο Seleykos και είμαι καλά!

Ήταν προφανές. Δεν ήταν δυνατόν η πρώτη ανάρτηση του Πρωινού Φραπέ του μεσονυκτίου, μιας και η ώρα έχει πατήσει την 1η πρωινή - καλή πρωτομαγκιά - ,να είναι και αποχαιρετιστήριο..
Μαρέσουν οι φράσεις με τα διπλά νοήματα! Ή και αυτά που ανάλογα τον τόνο της φωνής απογειώνεται όλο, και σκαλώνεις αγαπητέ αγωνιστή αναγνώστη. Αν θες να γλύψεις, πιάσε ενα μάγκνουμ. Όχι 45αρι. Το άλλο, το φρούτο που φυτρώνει στα ψυγεία της Δέλτα που έχουν ριζώσει στα πεζοδρόμια. Αυτά τα πράσινα, τα οικολογικά.
Για να σας μπάσω λίγο στο κλίμα, να ανθιστείτε την δουλειά που θα κάνουμε τουτουδά στο εφεξής με το Villaki, να any-μερώσω ότι το blog δεν έχει συγκεκριμένο θέμα. Ίσως γιατί απέτυχε το σκληρό και ανελέητο brainstorming που έλαβε χώρα μέσω msn κυρίως, ίσως γιατί είμαστε ανώτεροι άνθρωποι και καταφέρνουμε να ασχολούμαστε με πολλά θέματα ταυτόχρονα, ίσως γιατί θέλουμε να σας περάσουμε αυτήν την εντύπωση ώστε να μας συμπαθάτε και να μας βιουζάρετε πολλάκις και να μας καλάτε να βγούμε για καφέ με το αζημίωτο, ίσως γιατί στην τελική είμαστε οι μεγάλοι διδάσκαλοι και είστε οι μαθητές μας.

Στέι τούνεντ

0 κακαντρεχειες: