THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

6/5/09

Η Έφη τα'παιξε

Η Έφη Θώδη για 5η μέρα στο νοσοκομείο

Ηρεμη, ευγενική και πολύ προσεκτική με τους γιατρούς της είναι η τραγουδίστρια Εφη Θώδη, που νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα στην Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου. Μάλιστα χθες, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πρότεινε στον διευθυντή της κλινικής δρ Ερρίκο Τζεμπελίκο να αγοράσει τα CD της και να ακούσει τα τραγούδια της.

Η ασθενής υποβάλλεται διαρκώς σε εξετάσεις (για τον θυρεοειδή, αιματολογικές, κυτταρολογικές κλπ.), τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται να συγκεντρωθούν και να εκτιμηθούν αύριο από την ιατρική ομάδα που την έχει αναλάβει. Η κυρία Θώδη τις περισσότερες ώρες της ημέρας κοιμάται, καθώς οι γιατροί τής χορηγούν ηρεμιστικά φάρμακα με ορό.

Στόχος τους είναι να την έχουν σε καταστολή, για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί είναι καθοριστικής σημασίας η αξονική τομογραφία που επρόκειτο να κάνει σήμερα το πρωί στον εγκέφαλο, καθώς τα αποτελέσματα αυτής της απεικονιστικής εξέτασης θα δείξουν εάν τα αίτια που της προκάλεσαν τον ισχυρό νευρικό κλονισμό οφείλονται σε σοβαρή παθολογική βλάβη ή είναι καθαρά ψυχιατρική η αιτία που την έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο δεύτερος λόγος είναι η επιθετική συμπεριφορά που εκδήλωσε η τραγουδίστρια το περασμένο Σάββατο, όποτε εισήχθη εσπευσμένα στην κλινική, και η απόπειρα να αυτοκτονήσει πέφτοντας αρχικά στο σιντριβάνι που βρίσκεται στο προαύλιο του νοσοκομείου και στη συνέχεια τραβώντας τα καλώδια του φωτισμού για να πάθει ηλεκτροπληξία.

«Την κρατάνε σε καταστολή για να μην κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά και σε κανέναν άλλον. Ηταν σαν άγριο θηρίο όταν την έφεραν. Ευτυχώς, όμως, ο οργανισμός της ανταποκρίνεται καλά στη φαρμακευτική αγωγή και όλες αυτές τις ημέρες είναι ήρεμη. Τρώει κανονικά, έχει ήσυχο ύπνο και φυσικά δεν είναι καθηλωμένη» είπαν στην «Espresso» άτομα μέσα από το νοσοκομείο.
Μάλιστα, χθες οι γιατροί συνέστησαν στους συγγενείς της Εφης Θώδη να αποχωρήσουν, γιατί η παρουσία τους της προκαλούσε άγχος και την έκανε νευρική. Στο πλευρό της βρέθηκε μόνο ο 16χρονος γιος της, ο Αποστόλης. Συγκλονισμένο το παλικαράκι δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά του και έλεγε συνέχεια στους γιατρούς να κάνουν κάτι για να γίνει καλά η μητέρα του.
Η Θώδη, όπως είναι φυσικό, είναι το θέμα συζήτησης σ’ όλο το νοσοκομείο. Στους περισσότερους θαλάμους ασθενείς, αλλά και οι συνοδοί τους ρωτάνε με αληθινό ενδιαφέρον τους γιατρούς να μάθουν πώς είναι η γνωστή τραγουδίστρια.

Μάλιστα, γιατροί εκτιμούν ότι τα σημάδια «της θύελλας στην ψυχή της» είχαν φανεί εδώ και καιρό, όταν έβγαινε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και δήλωνε ότι θεραπεύει τον καρκίνο ή λογομαχούσε έντονα με πρόσωπα από την οικογένειά της και κανείς τηλεπαρουσιαστής δεν είχε το θάρρος και την προνοητικότητα να προστατέψει την καλεσμένη του...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την «αυλή» της Εφης Θώδη, τους ανθρώπους που την παρότρυναν να κάνει ακόμη και ραπ διασκευή το τροπάριο της Κασσιανής εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας (!), αλλά και απίστευτες μαρτυρίες για την οικογένεια της τραγουδίστριας που γλεντούσε στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν εκείνη και το επόμενο πρωί την κατηγορούσε μέσω τηλεπαραθύρων κάνει η Νανά Τσαγκράκου, η επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου «Φως». Πρόκειται για ένα από τα τελευταία άτομα με τα οποία συνεργάστηκε η Εφη Θώδη, πριν από τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και στην οποία -όπως η ίδια λέει- η τραγουδίστρια εμπιστευόταν πολλά μυστικά της, ακόμη και για τον οδηγό της, τον Χρήστο. Η Νανά Τσαγκράκου μιλάει στην «Εspresso» για την άλλη -την άγνωστη το τελευταίο διάστημα- πλευρά της Θώδη, με την οποία, όπως αποδείχτηκε, λίγοι ασχολούνταν. Εκείνη, δηλαδή, της τραγουδίστριας που έκανε το μαγαζί να «τρίζει» και που τη λάτρευαν όλοι: από τις λουλουδούδες μέχρι τις κυρίες στις τουαλέτες.


πηγή : http://www.madata.gr/

Κάποια στιγμή θα γινόταν, το είχε χάσει από καιρό.Κρίμα..

Επόμενος υποψήφιος για ψυχιατρείο,ο Αλέξης Κούγιας.



0 κακαντρεχειες: