THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

1/5/09

Στον «Προκρούστη» για να κερδίσει τον σεβασμό


"Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μια πολιτικός στην Αυστραλία πλήρωσε 22.000 ευρώ σε κλινική στη Ρωσία, ώστε οι γιατροί να της σπάσουν τα κόκαλα των ποδιών της και να την κάνουν να ψηλώσει κατά οκτώ εκατοστά.

Πρόκειται για την 31χρονη Χαϊνάλ Μπαν, δημοτική σύμβουλο στην πόλη Λόγκαν του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Η Μπαν που είναι ισραηλινής καταγωγής παραδέχτηκε πως μεγάλωσε με σύνδρομο κατωτερότητας έναντι των άλλων ανθρώπων, εξαιτίας του ύψους της, που κάποτε ήταν 1,54 μ.

Ένιωθε ότι αυτό θα της στεκόταν εμπόδιο στις πολιτικές της φιλοδοξίες, γιατί θεωρούσε ότι οι άνθρωποι δεν έπαιρναν τις απόψεις της στα σοβαρά.

Έτσι, σε ηλικία 23 ετών πήρε τη μεγάλη απόφαση και ύστερα από αρκετό ψάξιμο, βρήκε μια κλινική στο Κουργκάν της Ρωσίας που συμφώνησε να τη βοηθήσει να ψηλώσει με τον πιο επώδυνο τρόπο που μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους.

Σε μια διαδικασία που διήρκεσε συνολικά εννέα μήνες, οι χειρουργοί της κλινικής της έσπασαν τα κόκαλα των κάτω άκρων σε τέσσερα σημεία και «τραβώντας» τα σταδιακά, τα έκαναν να επιμηκυνθούν, μέχρι που η Μπαν ψήλωσε κατά 8 εκατοστά και τώρα έχει ύψος 1,62 μ.

Η ίδια λέει τώρα ότι δε νιώθει καθόλου τύψεις για την απόφασή της αυτή, αλλά δεν είναι κάτι που θα το πρότεινε απαραίτητα σε άλλους ανθρώπους.

Η 31χρονη αποκάλυψε μάλιστα ότι κατά τη διαμονή της στην κλινική, είδε πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού και πολλά μοντέλα που έκαναν το ίδιο, γιατί ήθελαν να είναι μερικά εκατοστά ψηλότεροι.

«Είναι ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό», είπε χαρακτηριστικά."


Ειλικρινά σοκάρομαι με το μέγεθος της ανθρώπινης ανασφάλειας
Δεν έχω λόγια, το άρθρο του zougla.gr τα λέει όλα απο μόνο του

Ανάβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

0 κακαντρεχειες: